Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Lyth apo dicka tjeter ne hunde!

Pershendetje Dr. desha te ju uroj mireseardhje dhe ju deshiroj qdo te mire... Kam nje pyetje tek hunda me ka dalur njeher sikur puqerr por tash me duket qe ka marr formen e lythit por brenga ime eshte qe nese fillon te rritet mundet me pas ndonje problem? Cka me keshilloni? Krejt kjo ka ndodhur mbrenda disa muajsh... Kaloni mire.

V F T (11 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Fatmire,

Ndryshimi ne hund mund te jete lyth, nevus, cyst apo ndonje tumor, per cfare duhet patjeter te ekzaminohet nga dermatologu, i cili dhe njeherit ju sygjeron terapine e nevojshme.

Cdo te mire

/komuniteti