Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Shenja afer gjunjeve

Pershendetje, kam djalin 6 muajsh por ka pak sheja afer gjunjeve e ka si me te vrazhde edhe nese ke mundesi nr. kontaktus se deshta ta beje ni termin?

(10 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Shahe,

Ashtu dhe siq keni meduar eshte e nevojshme qe te shifet dhe te vlersohet problemi lekurore.

Numrin kontaktues qe kerkuat, mund ta gjeni ne ne web faqen bebaime.

Cdo te mire

/komuniteti