Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Neurodermitis

Pershendetje Dotoreshe, kam problem me disa puqrra te imta ne krah jan shum te vogla dhe lekura me rrin e skuqur..qfar mund te jet edhe a ka ndonje krem qe e largon neurodermitis??

T L (10 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Tija,

Nga ajo qe shkruani nuk mund te themi qe keni neurodermitis pasi qe ai percillet me kruarje te shprehur. Ju kisha sygjeru qe te lajmeroheni tek dermatologu per kontrolle ne menyre qe te ju sygjeroj cfare te beni per problemin tuaj.

Cdo te mire.

/komuniteti