Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Krem daktanol apo fusidinsäure acis salbe

Prsh Dr.ju pata shkruar edhe perpara kesaj here therr nishanit timne faq ju me that se mund te jet infekcion e a mund ti perdor ndojerin nga keta krema Dektanol apo fusidinsäure acis salbe pres pergjigje jeni shum e mire.

Leta Shala (11 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Leta,

Mund ta perdorni Kremin me fusidinsäure acis salbe deri ne qetesim pastaj patjeter vizitoni dermatologun per ekzaminim.

Cdo te mire.

/komuniteti