Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Heqja e qimeve ne nishan

Doktoreshe pershendetje, e kam nje nishan ne faqe qe nga lindja, e ka ngjyren kafe, poashtu dalin edhe qime ne te po une i heq gjithmone qimet, a eshte mire qe i heki qimet?

Malsor Melisa Masar (9 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Qimet nga nishani nuk duhet te shkuliten, sepse kjo menyre paraqet traumatizim te nishanit. Provoni ti preni me gershere ose nese nishani nuk eshte shume i madh, zgjidhje kishte me qene heqja e tersishme e nishanit ne menyre kirurgjike.

Cdo te mire.

/komuniteti