Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Krahu dhe gjini

Ju pergezoj shume qe e keni hap kete webfaqe, doktoreshe pse kur ta mundoj krahun me naj pune me dhemb edhe ose afer krahut te gjiri me dhemb dhe shnetken nuk e kam qe 20 vite a ka ndonje pasoje? ju flm shume.

Arbnona Elezi (10 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Qe te mirrni pergjigjen adekuate kjo pyetje duhet ti shtrohet reumatologut ose ortopedit.

Cdo te mire.

/komuniteti