Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Pucrrat ne balle

Balle diku afer flokeve. I bera analizen dhe me doli me perberje myku, i kam perdorur travazol,por iu qetesua pak dhe i eshte mbushur koka ne pjesen lart komplet e perhapur me te njejtat probleme. Ajo i kruan por jo dhe aq shume. Jam e shqetesuar pasi nuk e di se cfare ti perdor konkretisht. Pucrrat i dalin fillimisht ne forme te kuqe apo te skuqur.dhe i ndryshojne forme ne te bardhe si me zbokth por shume e ngjeshur pas rrenjes se fokeve .shpresoj te me keni kuptuar dhe pres pergjigje me padurim .duke ju falenderuar, mimoza dodaj.

Mimoza Dodaj (9 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Mimoza,

Aq sa e kuptova pyetjen tuaj, kemi te bejme me nje infeksion mykotik apo problem seborhoic, te cilat travazoli mund ti qetesoj por jo dhe ta zgjidh problemin. Ju nevojitet te beni kontrolle te serishme nga dermatologu.

Cdo te mire.

/komuniteti