Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Renia e flokeve pas lindjes

Pershendetje e nderuar, une kam lind qe 7 muaj dhe mbas 2 muajve qe kam lind ia kane nis me me ra floket shume, e kam djalin ne gji, a eshte kjo dicka me u brengos apo cfare? Te pershendes.

Arlina Eli (11 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Arlina,

Tek nje numer i femrave eshte e zakonshme te bien floket pas lindjes. Floket do tu dalin serish, por eshte mire qe tu ndihmohet me ushqim te pasur me minerale dhe vitamina si dhe te perdoret terapi shtese me qellim qe te ruhet kvaliteti i tyre, aq me shume kur kosiderohet qe dote keni dhe lindje te tjera.

Cdo te mire.

/komuniteti