Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Shenjat kafe ne gjoks gjate shtatzenise

Pershendeteje dr kam nje pyetje, jam ne javet e fundit te shtatzenise. Ne fillim ne gjoks mu shfaqen vija si vjollce tani si kam me ashtu por me jane bere ne ngjyre kafe me shume ne pjesen e poshtme te gjoksit, pse ndodh a zhduken mbas lindjes, a duhet ti lyej me ndonje krem? Ju lutem me ktheni pergjigje.

Manjola Meta (11 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Ena,

Nga pershkrimi juaj fillimisht duket qe keni te bejne me stria te cilat shfaqen ne shtazeni per shkak te terheqjes se shtuar te lekures. Por pershkrimi juaj rreth zhvillimit te metutjeshem te ndryshimeve dhe lokalizimi i tyre e ben te pakjarte diagnozen, ndaj duhet te lajmeroheni tek dermatologu.

Cdo te mire.

/komuniteti