Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Renia e flokeve

Pershendetje ka gati kater muaj qe me kane rene floket ne forme pllakash te medha ne disa vende te kokes kryesish ne pjesen e perparme desha gjithashtu te theksoj se jam tre muajshe e gjysem shtatzene, ju lutem me thoni nga mund te vije kjo dhe a ka ndonje mjekim per te nxitur daljen e tyre sepse jam vertet e shqetesuar mesa kam lexuar ne internet dhe nga fotot e ndryshme qe kam pare kjo lloj renieje quhet alopecia areata? Faleminderit.

(11 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje Era,

Ne periudhen e shtatzenise mund te bijne floket ne menyre te njetrajtshme. Por renja e flokeve sipas pershkrimit tuaj flet per Alopecia Areata. Eshte ky nje problem cili mund te inicohet nga kete faktor te shumte. Edhe pse shtatzenia mund te kufizoj deri diku terapine e duhur, gjithsesi duhet te lajmeroheni tek Dermatologu.

Cdo te mire.

/komuniteti