Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Pucrra shume te vogla ne kapakun e syrit

Pershendetje doktorreshe njehere ju falenderoj per pergjigjjen qe me keni dhene para disa diteve me keni ndihmuar shume. Desha te pyes ka pak kohe burrit tim i kane dale afer syve me saktesisht ne kapakun e syrit disa pucrra shume te vogla si te mbledhura bardhe nese shtrydhen jane te forta dhe dalin sikur kokrra te vogla cfare mund te jene edhe a mund te hiqen me ndonje mast apo duhet ndonje intervenim tjeter? Pune te mbare.

Besa Arta (11 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Pershkrimi juaj per pucrrat e tilla i ngjan milieve qe ne te vertete jane te perbera nga yndyra. Menyra e vetme e heqjes se tyre eshte me tretmane.

Cdo te mire.

/komuniteti