Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Depilimi me laser

Pershendetje doltoresh desha te ju pyes se sa mundet me qene i demshen depilimi me laser per shtatezanit e ardheshme se lindjen e pare e ka kry qe 1vit kame djalin se shpejti 1vjeq ,shpresoj qe mos hase ne keqkuptime a kisha mujt me e dite sa mundet me kushtu depilimi me laser ,shpresoj te hase ne mirekuptim Se jame shume e interesuar rreth kesaj qeshtje .

Ermira Mazreku (9 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Depilimi me laser eshte nje mundesi e shelqyer per te hequr qimet ne menyre permanente. Trajtimi me Laser nuk preferohet te behet tek shtatezenat dhe ne fushat me nishane, ndersa gjate periudhes mes shtatzensive nuk paraqet ndonje pengese apo kunderindikim.

Sa i perket cmimeve kemi oferta shume te mira sidomos nese tretmanet behen ne orarin e paradites nga ora 10:00 - 14:30.

Cdo te mire.

/komuniteti