Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Njolle ne pjesen e pellembes se duarve

Pershendetje doktoreshe. Jam nje nene e re ne shtatezani me ka dale nje njolle sikur jam ndotur me jod ne pjesen e pellembes se duarve dhe ende nuj po me iken cfare mund te jete?

Vjollca Muco (9 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Njolla ne pellembe mund te jete si rezultat i zhvillimit melanotik, ndryshimeve hormonale apo metabolike. Patjeter duhet te ekzaminohet.

Cdo te mire.

/komuniteti