Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Kontrolla ne qkuk

Ne baze te dermatologes ne qkuk sepse kisha problem me ramje floku dhe djegije ne koke me dha momecon losyon dhe tha ti beje analizat ku rezultstet e gjendrrave tiroide me dulen t3 - 3, t4- 176.7, tsh- 1.72 anti tpo -0.0 e pash se dy teparet ishin mbi vlerat referente gje qe jan keq , a duhet shkoj te dermatologu apo ajo me keshillon te shkoj te ndonje endrokinolog

Alea Morina (9 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Crregullimet hormonale duhen te mjekohen nga endokrinologu, ndersa me pasojat ne floke duhet te mirret dermatologu i cili duhet te ju sygjeroj terapi lokale apo edhe tretmane mjekesore per efekt me te shpejte.

Cdo te mire.

Alea Morina (9 vite më parë)
Faliminderit shume te shkoj te henen kontroll per floke, dhe njekohesisht ajo do me udhezoj me tutje sa perket probleme me gjendr tiroide

/komuniteti