Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Ekzeme ne duar dhe renje e flokeve

Pershendetje! Jam 27 vjeqare. Qe nga muaji shtator kam shume probleme me ekzemen ne duar dhe kam perdorur terapi te ndryshme. Fakti qe me shqeteson tani, qe nga lindja e vajzes, vajza eshte tri vjeq tani, kam nje renje te vazhdueshme te flokeve dhe shume me bien sa qe kam pasur floke te trash dhe te bukur dhe tani qe tri vite e dicka verehet dukshem se jane rralluar shummme. Keto te dyja ekzema ne duar dhe renja ekstreme e flokeve mund te jene te lidhura bashke? Ju lutem me ndihmoni, cfare me sugjeroni sepse jam shume e shqetesuar! Ju faleminderit!

Kanita Gashi (6 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Renja e flokeve dhe perkeqesimi i ekzemes jane shenja qe ne oganizem po ndodhe diqka, per qfar duhet te hulumtohet permes analizave laboratorike. Fillimisht duhet te vini ne kontrolle per te vendosur ne qfar drejtimi duhet te hulumtohe

Cdo te mire,

Dr. Shkendije Dobruna

 

A: Afrim Vitia.nr.1, Prishtinë, Kosovë

E: www.shkendijedobruna.com

M: 044 / 161 - 317 / 049 - 544 - 888/ 044 - 541 - 780

/komuniteti