Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Eucerin 10% urea, per beben 4 muajshe

Pershendetje. A mund ta perdori kremen eucerin 10% urea per djalin tim 4 muajsh per trajtim te ekzemes , ju falemnderit , cdo te mire

S & V ** (6 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Fillimisht duhet te vendoset diagnoza e qarte nga Dermatologu i cili edhe do te ju pershkruaj kremerat mjekues dhe ato per mirembajtje.

Eucerin me Ure 10 % eshte i forte per motakun 4 muajsh.

Cdo te mire,

Dr. Shkendije Dobruna

 

A: Afrim Vitia.nr.1, Prishtinë, Kosovë

E: www.shkendijedobruna.com

M: 044 / 161 - 317 / 049 - 544 - 888/ 044 - 541 - 780

/komuniteti