Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Candida dhe ureaplasma

Pershendetje Mbas strishos vaginale dhe klutures vaginale dola qe kisha gardenella, shum baktere, candida spp dhe ureaplsma. Aktualish po mjekohen me antibiotik per kte lloj bacteri vitamina provit dhe ovula vaginale per 7 dit yen -lip. Kam frik nqs mbas ksaj kure do teme zhvillohet me shum infeksioni i candides. Eshte e mundur?

Ersa Ersa (3 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Trajtimi me antibiotike e favorizon zhvillimin e kandidozen.

Por ti po trajtohesh edhe me ovula keshtu qe ky zhvillim frenohet. Perserite analizen dy jave pas mbarimit te trajtimit.

Te uroj gjithe te mirat.

/komuniteti