Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Çfarë janë plagët e pambyllura në uterus?

Pershendetje. Bera eko transvaginale dhe mjeku me tha mos rreziko per shtatezani tjeter te 3 sepse gjysma e plages ne uterus eshte mbyllur gjysma Jo nuk mbyllet me. Pse nuk mbyllen plaget? Kam 3 vjece gocen e dyte. Faleminderit.

Lule Dielli (3 vite më parë)

MD Mimoza Keta - obstetre - gjinekologe
Mjeku përgjigjet
MD Mimoza Keta

Pershendetje

Mjeku qe te ka vizituar e di me mire gjendjen tende te traktit riprodhues. Mosmyllja ashtu si duhet e plages operatore eshte si rezultat i nje infeksioni qe mund te kesh kaluar. Te rekomandoj te zbatosh keshillat e mjekut qe te ndjek.  
Gjithe te mirat

/komuniteti