Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (7)
Larglinda avdyli (11 vite më parë)
Komente (7)
Floa Gra (11 vite më parë)
Komente (4)
Linna Lina (11 vite më parë)
Komente (10)
Gojarta Hoti (11 vite më parë)
Komente (2)
(11 vite më parë)
Komente (9)
(11 vite më parë)
Komente (5)
Denissa Gashi (11 vite më parë)
Komente (9)
Krenki (11 vite më parë)
Komente (9)
tina111 (11 vite më parë)
Komente (7)
Lauresha Gashi (11 vite më parë)
Komente (5)
Voca (11 vite më parë)
Komente (1)
Ola Beli (11 vite më parë)
Komente (5)
Leona Lona (11 vite më parë)
Komente (1)
Blerina Kalaja (11 vite më parë)
Komente (6)
Kosovare 1 (11 vite më parë)
Komente (2)
(11 vite më parë)
Komente (10)
Sonila Nitaj (11 vite më parë)
Komente (7)
Lola Krasnici (11 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?