Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (3)
A K (11 orë më parë)
Komente (2)
Tina Avdiu (12 orë më parë)
Komente (4)
Arta Juka (16 orë më parë)
Komente (3)
Anduena Anuar Krasniqi (18 orë më parë)
Komente (9)
$uzi **** (1 ditë më parë)
Komente (18)
Arta Juka (2 ditë më parë)
Komente (3)
Natyra1999 ???? (2 ditë më parë)
Komente (5)
Anduena Anuar Krasniqi (2 ditë më parë)
Komente (7)
Alina Aliu (2 ditë më parë)
Komente (2)
Sumeja .... (2 ditë më parë)
Komente (1)
Liridona Mgs (3 ditë më parë)
Komente (3)
Af Bo (3 ditë më parë)
Komente (9)
Alina Aliu (4 ditë më parë)
Komente (0)
Ana Ferti (4 ditë më parë)
Komente (6)
Narti Narti (4 ditë më parë)
Komente (0)
Ejra Ejr (4 ditë më parë)
Komente (4)
Ejra Ejr (4 ditë më parë)
Komente (0)
Ili Llo (5 ditë më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?