Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (13)
(12 vite më parë)
Komente (6)
Lejla Emrullai (12 vite më parë)
Komente (9)
Dorentina Mehmeti (12 vite më parë)
Komente (6)
Lola Krasnici (12 vite më parë)
Komente (11)
Kloa 1 (12 vite më parë)
Komente (10)
Aera (12 vite më parë)
Komente (3)
Artaa (12 vite më parë)
Komente (7)
Shqipe S. (12 vite më parë)
Komente (5)
(12 vite më parë)
Komente (7)
(12 vite më parë)
Komente (2)
(12 vite më parë)
Komente (4)
(12 vite më parë)
Komente (7)
(12 vite më parë)
Komente (5)
Selma Dijar ♥♥♥ (12 vite më parë)
Komente (37)
(12 vite më parë)
Komente (7)
LizaBeta (12 vite më parë)
Komente (3)
Qefsese (12 vite më parë)
Komente (1)
Deni Deni (12 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?