Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (4)
Eda 1 (12 vite më parë)
Komente (4)
Lines (12 vite më parë)
Komente (2)
Nuki (12 vite më parë)
Komente (1)
Rrezja (12 vite më parë)
Komente (2)
(12 vite më parë)
Komente (11)
Luis Luis (12 vite më parë)
Komente (1)
Ariana (12 vite më parë)
Komente (12)
Ajshe Gashi (12 vite më parë)
Komente (1)
Lin (12 vite më parë)
Komente (2)
Elona (12 vite më parë)
Komente (13)
Yllka. (12 vite më parë)
Komente (2)
(12 vite më parë)
Komente (4)
Teutta M (12 vite më parë)
Komente (1)
(12 vite më parë)
Komente (3)
Ylleza (12 vite më parë)
Komente (4)
Anisa Gjapi (12 vite më parë)
Komente (5)
Nora Leòtrím (12 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?