Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (0)
Teuta1 (13 vite më parë)
Komente (2)
Safetja (13 vite më parë)
Komente (10)
Drena (13 vite më parë)
Komente (14)
Blerta Shehu (13 vite më parë)
Komente (4)
Mimoza1 (13 vite më parë)
Komente (4)
Vale (13 vite më parë)
Komente (3)
Kledia .. (13 vite më parë)
Komente (5)
Mami Ales (13 vite më parë)
Komente (1)
Doonqe (13 vite më parë)
Komente (3)
Anaa (13 vite më parë)
Komente (2)
Blerta Shehu (13 vite më parë)
Komente (17)
Mere (13 vite më parë)
Komente (4)
Rezarta Mataj (13 vite më parë)
Komente (1)
(13 vite më parë)
Komente (4)
Eda 1 (13 vite më parë)
Komente (3)
Rexhije (13 vite më parë)
Komente (4)
Diaaa (13 vite më parë)
Komente (6)
Ritaa. (13 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?