Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Djalit tim i vjen goja ere

Pershendetje. kam nje djlae 10 muajsh dhe kam ven re se i vjen goja ere cfare mun te beje??

Jona Blakcori (10 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshendetje Jona,

Për të eleminuar erën e keqe të gojës duhet ti pastrosh dhëmbët me një garzë të lagur. Higjena e gojës është e rëndësishme që kur fillojn të dalin dhëmbët e parë.

Gjithë të mirat!

Suela Basha (9 vite më parë)
E dashur, konsultohu me nje mjek gastrolog, pasi femija mund te kete probleme me refluksin gastroezofagial.
Umi D. &. R (9 vite më parë)
Dhe ty jona ste paska dhen pergjigjje siduket ti eke 10muaj smund tjet prej dhembve mos eke smur nga fyti djalit tim kam fillu ti degjoj er qe heret se ekam pas nga bajamja e tret era si thart apo?
Umi D. &. R (9 vite më parë)
Dhe pse ipastroj nuk iheket kjo er dhe nuk besoj se eshte nga higjena dhe qka nese nuk len tija pastroj

/komuniteti