Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-stomatologun

Mbushja e dhembve ne shtatzani

Pershendetje dr !Jam ne javen e 30 a ka mundesi te mbush nje dhemb qe me eshte prishur se kam shum dhimbje e demton bebin..

Ina A (10 vite më parë)

Dr. Renata Pulja - mjeke - stomatologe
Stomatologu përgjigjet
Dr. Renata Pulja

Përshëndetje Ina Ago

Dhëmbi mund të mbushet gjatë shtatzanisë, sigurisht pasi të jeni konsultuar dhe me mjekun tuaj gjinekolog

Gjithe të mirat.

/komuniteti