Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Maksikoze

Maksikoze chipolino shume pak e perdorur perdoret per te dy gjinit,vendoset dhe ne karroce.

Çmimi: 50.00 €
E publikuar: 9 vite më parë (14/04/2015)
Lokacioni: Kosovë / Prizren
E preferuar për: djem dhe vajza
Edita Shala
tel: 049423961
Nena Dije
9 vite më parë
Kjo eshte karige per bebe chipolino e jo maxikoze!
Edita Shala
9 vite më parë
Kjo eshte maxikoze vnohet ne kolic.nuk eshte karige qe vendoset ne ker.
Edita Shala
9 vite më parë
Kjo eshte maxikoze vnohet ne kolic.nuk eshte karige qe vendoset ne ker.
Ju duhet të jeni te kyqur për të bërë komente te produktet

/komuniteti