Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Tema

Pse janë femrat më seksi pasi të lindin fëmijë

22.06.2012 - Edhe pse shumë nëna të reja nuk kanë kohë që menjëherë t’i kushtojnë vëmendje rikthimit në formë pas lindjes së fëmijës, ato nuk kanë arsye për t’u shqetësuar. Është treguar se pikërisht kjo gjendje i bën ato më seksipile.

Sipas psikologëve, ka shumë arsye pse nënat e reja janë më joshëse. “Më lehtë është që këtë ta shpjegosh me anë të kualitetit si nënë. Nënat e plotësojnë rolin e tyre të kujdesit, ndërsa disa prej tyre tregojnë dashuri të jashtëzakonshme ndaj fëmijës. Këto janë kualitetet që i bëjnë ato më atraktive”, thonë psikologët australianë.

Kur kjo kombinohet me aspektet seksuale të të qenit nënë, gjinjtë rrethorë dhe fytyra e plotë, u jep nënave të reja një kombinim të veçantë të seksualitetit dhe butësisë që nga pala e kundërt konsiderohet shumë e dëshiruar./telegrafi/

Ina Hoxha (11 vite më parë)
sepse femrat jane butesia dhe brishtesia e botes

/komuniteti