Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kalkulatori / Cila është pesha ideale për trupin tuaj?

Gjinia juaj:
F:
M:
Pesha aktuale e juaja (kg):
Gjatesia juaj (cm):
Konstrukti i trupit tuaj:

/komuniteti