Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Lytha te vogla

Pershendetje doktoresh kam djalin gati dy vite mirpo ka qe nje koh i kan dal si lytha te imta ne fytyr dhe krah.mirpo ato nefytyr ju kan hjek por ne krah jo dhe disa i ka me te mdha disa i ka shum te imta dhe nga nje her i prek dhe i gjesin gjak ku nje e ka hjekur dhe nuk i ka dal me ju lutem me tregoni qka mund te jet dhe aduhet mjekuar apo ti le qe ti hiqen vet me sugjeroni faleminderit per pergjigjie.

Lindaa Lindaa (9 vite më parë)

Dr. Shkëndije Dobruna - dermatologe dhe dermatokirurge
Dermatologja përgjigjet
Dr. Shkëndije Dobruna

Pershendetje,

Ato lytha mund te jene virusale prandaj per shkak te mundesise se shperndarjes duhen te kontrollohen nga Dermatologu per te vendosur per menyren e trajtimit.

Cdo te mire.

/komuniteti