Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Pyet nënat

Komente (2)
Mnire (11 vite më parë)
Komente (8)
Arjeta Aliu (11 vite më parë)
Komente (2)
Maria (11 vite më parë)
Komente (3)
Eda 1 (11 vite më parë)
Komente (1)
Rina Itali (11 vite më parë)
Komente (2)
Eliona (11 vite më parë)
Komente (3)
Rina Duqi (11 vite më parë)
Komente (0)
Fadile Demi-vitia (11 vite më parë)
Komente (7)
Alma (11 vite më parë)
Komente (2)
Kosovare 1 (11 vite më parë)
Komente (2)
Ela K.. (11 vite më parë)
Komente (5)
Blerta Shehu (11 vite më parë)
Komente (3)
Fadile (11 vite më parë)
Komente (4)
Roni (11 vite më parë)
Komente (6)
Flora (11 vite më parë)
Komente (10)
Luis Luis (11 vite më parë)
Komente (6)
(11 vite më parë)
Komente (7)
Lleena (11 vite më parë)

/komuniteti

/anketa

Në çfarë është alergjik fëmija juaj?