Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Lekure delikate
Komente (1)
Anxhela Kame (11 vite më parë)
Shenja pas shtatzanise
Komente (1)
(11 vite më parë)
Rreth striave
Komente (1)
Linda Linda (11 vite më parë)
Shenja ne gjunje dhe brryla
Komente (2)
Rina Rina (11 vite më parë)
A ndikon pagjumesia ne renien e flokeve vende-vende?
Komente (1)
Atlantida Ademi (11 vite më parë)
Floket e bardha
Komente (1)
(11 vite më parë)
Gjakderdhja nen lekuren e kokes se bebit
Komente (1)
Ele Gashi (11 vite më parë)
Qime ne qafe dhe gjoks
Komente (1)
Flaka Hasolli (11 vite më parë)
Alergji apo cfare?
Komente (2)
Linna T.j (11 vite më parë)
Qimet ne fytyre dhe mjekerr
Komente (1)
Dafina Syla (11 vite më parë)
Me ndihmoni rreth flokeve te yndyrshme
Komente (1)
Dona Dona (11 vite më parë)
Striat
Komente (1)
Jeta Jeta (11 vite më parë)
Qimet ne fytyre dhe alergjia
Komente (1)
Albina Gashi (11 vite më parë)

/komuniteti