Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Pucrra shume te vogla ne kapakun e syrit
Komente (1)
Besa Arta (11 vite më parë)
Ne lidhje me bengat
Komente (1)
Bebi Bebushi (11 vite më parë)
Zbokthi i kokes
Komente (1)
Leona Lona (11 vite më parë)
Renia e flokeve
Komente (1)
(11 vite më parë)
Pucrra ne zonen e mjekres
Komente (1)
Klea Selimi (11 vite më parë)
Shenjat kafe ne gjoks gjate shtatzenise
Komente (1)
Manjola Meta (11 vite më parë)
Pucrrat ne koke
Komente (1)
Vjosa ... (11 vite më parë)
Renia e flokeve pas lindjes
Komente (1)
Arlina Eli (11 vite më parë)
Alergjia nga detergjentet
Komente (2)
*nënë* "2013*2016" (11 vite më parë)
Shqetesimi rreth lythave
Komente (1)
(11 vite më parë)
Fytyra e mbushur me pucrra
Komente (1)
Labinote Nuha (11 vite më parë)
Vetiligo
Komente (3)
Lenna Sh I (11 vite më parë)

/komuniteti