Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Lyth apo dicka tjeter ne hunde!
Komente (1)
V F T (11 vite më parë)
Lekura pas lindjes!
Komente (1)
Desa Desa (11 vite më parë)
Alergjia ne ngjyre te flokeve
Komente (2)
******* Shqipjaa ******* ** (11 vite më parë)
Duart shume te thata
Komente (1)
Tiara Drojan (11 vite më parë)
Pikat e zeza ne fytyre
Komente (1)
(11 vite më parë)
Pikat e zeza tek bebja 3-4 muajshe
Komente (1)
Arbrora Memedi (11 vite më parë)
Shenjat e mbetura ne fytyre
Komente (1)
(11 vite më parë)
Lekura e bebit
Komente (1)
Ariana& Noar (11 vite më parë)
Alergji ne plazh
Komente (1)
Al Bana Xh (11 vite më parë)
Nishani ne faqe
Komente (3)
Leta Shala (11 vite më parë)

/komuniteti