Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Shenje e kuqe ne balle
Komente (1)
Eri Shehu (9 vite më parë)
Pucrra te vogla ne qafe te djalit 15 muajsh
Komente (1)
Eta Eta (9 vite më parë)
Depilimi me lazer
Komente (2)
******* Shqipjaa ******* ** (9 vite më parë)
Vajzes iu kane rrjepur pellmbet e duarve dhe gishtat
Komente (1)
Marsida Ashiku (9 vite më parë)
Heqja e lekures
Komente (1)
Lendita Haxhijaj (9 vite më parë)
Pika te bardha ne hunde
Komente (1)
Ketja Xona (9 vite më parë)
Pucrrat ne shtatzeni
Komente (1)
* Armina * ♥ (9 vite më parë)
Njollat ne fytyre pas shtatzanise
Komente (1)
Alberta Krasniqi (9 vite më parë)
Me kruhet koka shume
Komente (1)
Em Mm (9 vite më parë)
Njolla kafe ne lekure
Komente (1)
Globi Globi (9 vite më parë)
Rreth striave pas shtatzenise
Komente (1)
Viola Viola (9 vite më parë)
Pucrrat
Komente (1)
Sh S (9 vite më parë)
Rreth alergjise
Komente (1)
Njomza Krasniqi (leartii) (9 vite më parë)

/komuniteti