Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-dermatologun

Eucerin 10% urea, per beben 4 muajshe
Komente (1)
S & V ** (8 vite më parë)
Zbokthi
Komente (1)
(8 vite më parë)
Ekzeme ne duar dhe renje e flokeve
Komente (1)
Kanita Gashi (8 vite më parë)
Pucrra ne trup
Komente (1)
Nora Ademi (8 vite më parë)
Shenjat e kuqe
Komente (1)
S N (8 vite më parë)
Lytha me ngjyre te erret
Komente (1)
Hana Afuzi (8 vite më parë)
Renia e flokut
Komente (1)
Alea Morina (8 vite më parë)
Rreth flokut te bebit
Komente (1)
Blerina Krasniqi (8 vite më parë)
Si mund te sherohet e çara poshte kokes.se penisit?
Komente (1)
Florida Avduli (8 vite më parë)
Shenja te kuqe ne lekure
Komente (1)
Ana M (9 vite më parë)
Vintiligo tek foshnja 3 muajsh, eshte e mundur?
Komente (2)
Dea Dea (9 vite më parë)
Rreth striave dhe variqeve
Komente (3)
Ela Tela (9 vite më parë)
Bebi ka pucrra ne kembe
Komente (2)
Jonilda Lici (9 vite më parë)

/komuniteti