Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Lehonia
Komente (5)
Era (13 vite më parë)
Trajtimi në lindjet premature
Komente (2)
Nertila (13 vite më parë)
Përdorimi i stimulantëve për të nxitur lindjen
Komente (1)
Lisa (13 vite më parë)
Udhëtimet gjatë shtatzënisë
Komente (1)
Vlora (13 vite më parë)
Llogaritja e ditës së lindjes për shtatzëni normale
Komente (1)
Vali (13 vite më parë)
A mund te shihet gjinia e fetusit ne javen e 14 te shtatezanise?
Komente (1)
Zanna.. (13 vite më parë)
Llogaritja e ditës së lindjes për shtatzëni normale
Komente (1)
Diana (13 vite më parë)
Infertiliteti
Komente (1)
Era (13 vite më parë)
Fëmija i madh në peshë apo….
Komente (2)
Dafina (13 vite më parë)
Koha e konceptimit të shtatzënisë pas një aborti
Komente (1)
Rovena (13 vite më parë)
Rreziku i lindjes parakohe
Komente (1)
Ermira (13 vite më parë)

/komuniteti