Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Lindja
Komente (2)
Vlora (14 vite më parë)
Cikli i parë pas lindjes
Komente (2)
Adela (14 vite më parë)
Ultrazeri gjate shtatezanise
Komente (3)
Donjeta (14 vite më parë)

/komuniteti