Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-gjinekologun

Cikli me ngjyre te erret
Komente (1)
Lule E Bukur (4 vite më parë)
Ne lidhje me planifikim shtatzanie
Komente (2)
Enea 1234 (4 vite më parë)
Ne lidhje me shtatzani
Komente (1)
Enea 1234 (4 vite më parë)
Jam 8 jave shtatzene. Sekrecione roze? Perse?
Komente (2)
Ada Ada (4 vite më parë)
Vezore policistike
Komente (2)
Agnesa Nesa (4 vite më parë)
Pcos
Komente (3)
(4 vite më parë)
Shtatzania jashte mitre
Komente (0)
Uta92 1992 (4 vite më parë)
Vija e zbehte e testit
Komente (3)
Blerta Koci (4 vite më parë)
Koha me e mire per test shtatzenie
Komente (3)
Ina Il (4 vite më parë)
Dhimbja e shpines
Komente (1)
Fortesa Salihu (4 vite më parë)
Seksi oral
Komente (2)
Besarta Rexhepi (4 vite më parë)
Lubrifikanti
Komente (1)
Xhemi Hamza (4 vite më parë)
Infeksioni urinar
Komente (3)
Albulena Lena (4 vite më parë)

/komuniteti