Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Adea Sopjani
2009-12-24 - 08:45
Pesha:3.50 kg
Gjatësia:51 cm
Prishtinë
Tiara Kryeziu
2010-07-13 - 17:45
Pesha:2.96 kg
Gjatësia:49 cm
Prizren
Elod Shehu
2010-05-08 - 08:25
Pesha:4,28 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Urata Nishevci
2010-12-21 - 13:20
Pesha:3.20 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Orion Ilazi
2010-11-14 - 7:35
Pesha:3.75 kg
Gjatësia:50 cm
Tetovë
Ammar Alili
2010-08-14 - 18:10
Pesha:3.64 kg
Gjatësia:51 cm
Shkup
Estian Haxhiu
2010-11-17 - 00:05
Pesha:4.25 kg
Gjatësia:55 cm
Tiranë
Morena Vehapi
2010-09-27 - 7:10
Pesha:4.20 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Triumf Aqifi
2009-04-05 - 20:30
Pesha:3.55 kg
Gjatësia:52 cm
Kumanove
Leon Sylmeta
2010-07-30 - 06.33
Pesha:3.08 kg
Gjatësia:47 cm
Gjakovë
Era Cahani
2010-07-06 - 23:00
Pesha:3,30 kg
Gjatësia:50 cm
Prizren
Enesa Gjonbalaj
2010-07-20 - 09:00
Pesha:2.60 kg
Gjatësia:50 cm
Prishtinë
Erina Metkamberi
2010-06-10 - 05:00
Pesha:3.88 kg
Gjatësia:52 cm
Rahovec
Erblina Surroi
2009-10-19 - 13:45
Pesha:4.17 kg
Gjatësia:53 cm
Kumanove

/komuniteti