Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Leonik Ukzmajli
2020-07-23 - 15:10
Pesha:3.2 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Aris Llugaliu
2020-04-12 - 00:20
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Aid Sinanaj
2020-05-05 - 23:40
Pesha:3.4 kg
Gjatësia:51 cm
Prishtinë
Salih Beqa
2019-12-28 - 11:51
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Ern Thana
2020-01-06 - 17:45
Pesha:3.77 kg
Gjatësia:51 cm
Prizren
Roi Gashi
2020-03-12 - 14:57
Pesha:4 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Rei Bytyqi
2020-04-07 - 09:50
Pesha:3.47 kg
Gjatësia:51 cm
Gjakovë
Delvina Kallabaku
2019-11-03 - 23:50
Pesha:3 kg
Gjatësia:0.50 cm
Prizren
Dhurata Zuqaku
2019-12-01 - 19:40
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Aria Rrmoku
2020-01-20 - 23:20
Pesha:2.65 kg
Gjatësia:50 cm
Prishtinë
Leonit Rrustemaj
2019-11-28 - 1e27
Pesha:3.360 kg
Gjatësia:51 cm
Gjakovë
Ubejd Koprani
2010-01-20 - 13:45
Pesha:3.85 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Tian Rukovci
0001-01-01 - 08:50
Pesha:3.615 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Troja Efendija
2019-10-07 - 10:15
Pesha:3.83 kg
Gjatësia:50 cm
Gjakovë

/komuniteti