Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Art Kryeziu
2010-12-06 - 09:30
Pesha:3.5 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Tuana Berisha
2009-03-17 - 11:30
Pesha:3.90 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Teo Demolli
2008-04-25 - 9:25
Pesha:3.7 kg
Gjatësia:52 cm
Prishtinë
Deon Ashani
2010-10-09 - 10-50
Pesha:3.0 kg
Gjatësia:50 cm
Prishtinë
Vesa Sadiku
2010-11-23 - 08:30
Pesha:3.65 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Lis Gashi
2010-10-28 - 9:50
Pesha:3.45 kg
Gjatësia:54 cm
Prishtinë
Vanesa Salihaj
2010-07-22 - 11:38
Pesha:3.8 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Brisea Suliqi
2010-06-02 - 05:30
Pesha:4.25 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Alea Krasniqi
2010-04-24 - 15:20
Pesha:3.4 kg
Gjatësia:54 cm
Pejë
Tuana Salihu
2010-07-18 - 9:20
Pesha:3.0 kg
Gjatësia:50 cm
Ferizaj
Merisa Sahiti
2010-09-23 - 18:00
Pesha:3.6 kg
Gjatësia:55 cm
Prishtinë
Tiara Beqiri
2010-10-05 - 9:15
Pesha:3.2 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë
Suela Fejzullahu
2009-01-28 - 01.25
Pesha:3.50 kg
Gjatësia:52 cm
Podujevë
Dren Ymeri
2010-07-08 - 13:15
Pesha:3 kg
Gjatësia:53 cm
Gjilan

/komuniteti