Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Mirëseardhje bebeve!

Eris Balaj
2010-08-13 - 10:10
Pesha:3,6 kg
Gjatësia:56 cm
Prishtinë
Eris Ibishi
2010-08-31 - 17:20
Pesha:3.2 kg
Gjatësia:53 cm
Prishtinë

/komuniteti