Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

Foshnje - Gjidhënja

Qumështi i gjirit, ushqimi ideal për foshnjat
Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për foshnjat për gjashtë muajt e parë të jetës. Ai kombinon...
Gjidhënje pa dhimbje me Lansinoh!
Lansinoh ka ndihmuar miliona nëna në gjidhënje për 30 vite me rradhë! Kremi Lansinoh HPA Lanoline...
Qumështi i nënës
Është i përshtatshëm nga pikëpamja ushqyese, sepse është specifik për njeriun. Në të gjithë...
Përbërja e qumështit të nënës
Qumështi i nënës ka përbërje të tillë që i përshtatet plotësisht nevojave të foshnjes gjatë...
Të ushqyerit nga gjinjët : Fillimi
Menjëherë si ta mbani në duar për herë të parë foshnjën tuaj të porsalindur në dhomën e lindjes...
Pozicionet më të përshtatshme gjatë ushqyerjes me gji
Ushqyerja me gji është mjaft e rëndësishme. Është një eksperiencë e mrekullueshme mes nënës...
Kujdesi i nënës për veten në lidhje me ushqyerjen me gji
Mos u shqetësoni nëse barku juaj është i madh dhe këmbët të fryra. Për një kohë të shkurtër...
Kur qumështi i nënës është vërtet i pamjaftueshëm
Thamë se janë të rralla rastet, në të cilat rezulton se qumështi i nënës është i pamjaftueshëm...
Si mund ta kuptoni nëse foshnjes suaj i mjafton qumështi i gjiut?
Kjo është një pyetje e zakonshme për nënat e reja që ushqejnë me qumësht gjiu. Para së gjithash,...
Si të kemi më shumë qumësht gjiri?
A mund të ndikoni në prodhimin e qumështit të gjirit dhe pa shumë mund, të jeni gjithmonë të...
Pse foshnjet nxjerrin nga goja qumështin pas thithjes?
Foshnja juaj po fillon të varet nga qumështi dhe nuk është i vetëm: rreth 40 përqind të foshnjave...
Gjidhënja dhe ngërçet
Nuk egzistojnë fakte që gjidhënja shkakton ngërçe. Megjithatë, që me gjidhënje të siguroni të...
Problemet gjatë gjidhënjes
Paraqitja e ragadeve apo plagëve në majë të gjinjëve shpesh haset tek nënat të cilat për herë...
Ushqimi gjatë periudhës së gjidhënjes
Nuk keni nevojë që të hani për dy vetë, si dhe gjatë shtatzanisë. Më e rëndësishme është...
Dietë për një nënë të shëndetshme e cila ushqen me gji
Plot gra pyeten se a duhet të ndjekin ndonjë dietë të posaçme gjer sa janë duke ushqyer me gjinjë....
Si ju bën mirë ushqimi me gjinjë juve dhe foshnjës tuaj
Studime e shumëta nëpër të gjithë botën kanë treguar se diarrhea (shkuarja e barkut, sëmundjet...
Gjidhënja dhe ilaçet
Eshtë e mundur që ilaçet që nëna merr gjatë kohës që ushqen me gji fëmijën, të kalojnë në...
Konsumimi i peshkut gjatë gjidhënjes
Shumë nëna të cilat ushqejnë me gji brengosen lidhur me këtë gjë. Edhe nëse ju nuk merakoseni...
Nëna që njëkohësisht punon dhe ushqen foshnjen me gji
Po, mundeni. Nëse jetoni afër punës apo keni ndonjë kujdestare fëmijësh, ju mund të bëni pushime...
Çfarë nëse nëna nuk mund të jep gji rregullisht?
Ndodh që nënat shumë shpejtë pas lindjes, e kanë të domosdoshme ti kthehen punës. Në situata...

/komuniteti