Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

A mund te mbes shtatzene me keto rezultate?
Komente (1)
Ambra Ambra (10 vite më parë)
Cikli i crregullt
Komente (1)
(10 vite më parë)
Keto jane rezultatet doktorr!
Komente (2)
Lolitaa Lalushi (10 vite më parë)
Adresa ku punoni ju?
Komente (1)
Bona Shehu (10 vite më parë)
Leukocidet
Komente (1)
Bona Shehu (10 vite më parë)
Spermograma
Komente (1)
Bona Shehu (10 vite më parë)
Vlerat e spermogramit
Komente (1)
T Zh (10 vite më parë)
Analiza torch
Komente (1)
Emma La (10 vite më parë)
Rreth spermogramit
Komente (3)
Lolitaa Lalushi (10 vite më parë)
E.coli te bebet
Komente (1)
(10 vite më parë)
Sa jane shqetesuese keto vlera te spermogramit ?
Komente (1)
Adnit Peja (10 vite më parë)
Vitamina zink
Komente (1)
2014 Ani (10 vite më parë)

/komuniteti