Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Rreth rezultatit te spermogramit
Komente (9)
Tina Tinush (10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
Nela 1 (10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
(10 vite më parë)
Rreth spermogrameve me vlera te ndryshme!
Komente (1)
Bona Shehu (10 vite më parë)
Spermogrami
Komente (1)
(10 vite më parë)
Analizat e spermes
Komente (1)
Nela 1 (10 vite më parë)
Analiza e spermogramit
Komente (2)
Era Era (10 vite më parë)
Inferitiliteti mashkullor. Si te vazhdojm tutje
Komente (2)
Tiara Drojan (10 vite më parë)
Analiza e spermogramit
Komente (2)
Era Era (10 vite më parë)
Spermogrami a eshte ne rregull per nje shtatezani te mundshme?
Komente (1)
Alea Morina (11 vite më parë)
Analiza e spermogramit
Komente (1)
Nela 1 (11 vite më parë)
Spermogrami a eshte ne rregull?
Komente (2)
Alea Morina (11 vite më parë)
Analiza torch
Komente (2)
Adelina Alshiqi (11 vite më parë)

/komuniteti