Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-biologun

Desha te dije me shume rreth qelizave staminale
Komente (1)
Melina Nako (11 vite më parë)
A ka mundesi per mundesi te arrije shtatzani natyrale?
Komente (2)
Tiara Drojan (11 vite më parë)
Terapia kunder bakterieve
Komente (1)
Mizi Wait (11 vite më parë)
Sa jane gjasat per shtatzeni?
Komente (1)
Edita Kas (11 vite më parë)
Analiza fish dhe pgd
Komente (2)
Klea * (11 vite më parë)
Sa kohe nevojitet per tentim shtatzenie?
Komente (1)
Malsor Melisa Masar (11 vite më parë)
Perzgjedhja e gjinise me metoden e IVF
Komente (1)
Joana Bejta (11 vite më parë)
Rreth ivf
Komente (2)
Arta Hoxha (11 vite më parë)

/komuniteti