Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Bruhi ose hernia
Komente (5)
Marigona Sadiku (11 vite më parë)
Lapra e vesheve e hapur
Komente (2)
A. U (11 vite më parë)
Synetia
Komente (1)
Qendresa Peja (11 vite më parë)
A duhet patjeter me operu ujin e mbledhur ne testikuj femija 1 muajsh?
Komente (1)
Shqipe Llugaliu (11 vite më parë)
Lyrthat e fytyres
Komente (1)
Vjollca Krasniqi (11 vite më parë)
Problem me urinim
Komente (1)
Sara Sara (11 vite më parë)
Si mund ti eliminosh bengat ne fytyre ose ne trup?
Komente (2)
Agnsa Berisha (11 vite më parë)
Rreth nervit facial pas kafshimit te qenit
Komente (1)
Ala Ala (11 vite më parë)
A duhet bere synet edhe pse ne urine ka bakterien escheria coli?
Komente (1)
Dashurije Isejni (11 vite më parë)
Probleme me urinim dhe testise
Komente (1)
Miesa M (11 vite më parë)
Kanali i mbyllur i lotit
Komente (1)
(11 vite më parë)
Gjendrrat te djali 2 vjec e gjysem
Komente (1)
Eda Bejtja (11 vite më parë)
Rreth operimit te vesheve te hapur
Komente (1)
Rona Krasniqi (11 vite më parë)

/komuniteti