Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Gjendrra ne vesh
Komente (1)
Melissa Ernes Shala (11 vite më parë)
Me ndihmoni t`ia gjej diagnozen djalit tim!
Komente (1)
Rubina Isufi (11 vite më parë)
Pucrra e kuqe ne testikuj te bebit 4 muajsh
Komente (1)
Arfiar Arfiar (11 vite më parë)
Abses i gjirit
Komente (1)
Vilma Sari (11 vite më parë)
Kalemi i mbyllur
Komente (1)
Ani Jani (11 vite më parë)
Nervi i faqes
Komente (1)
Ala Ala (11 vite më parë)
A duhet bere synet?
Komente (1)
Blerta Troka (11 vite më parë)
Eliminimi i bengave
Komente (1)
Ela Ela (11 vite më parë)
Peri i shkurte i gjuhes
Komente (1)
Pranvera Beqiri (11 vite më parë)
Testikujt e bebit
Komente (1)
(11 vite më parë)
Rreth intervenimit
Komente (1)
Ylli Lorisi (11 vite më parë)
Problemi i djalit me zorren e trashe
Komente (1)
Eda Gashi (11 vite më parë)
Djali i lindur synet
Komente (1)
Ylli Lorisi (11 vite më parë)

/komuniteti