Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-kirurgun-pediatrik

Synetia e detyrueshme
Komente (1)
Ada Gashi (11 vite më parë)
Deri ne cfare moshe mund ta bej operacion?
Komente (1)
Marsida Ashiku (11 vite më parë)
Ushqyerja me qumesht gjiri dhe qumesht shtese
Komente (1)
Kanita Gashi (11 vite më parë)
Djali a duhet ta korigjoje vrimen e urines apo jo?
Komente (1)
Marsida Ashiku (11 vite më parë)
Zgjerimi i kanalit urinar
Komente (1)
Linda R (11 vite më parë)
Rreth hernise inguinale
Komente (1)
Miri E (11 vite më parë)
Probleme me urinim
Komente (1)
Jara Flutur E Vogël (11 vite më parë)
Testikujt e pazbritur
Komente (1)
Ela A (11 vite më parë)
Synetia tek i posalinduri
Komente (1)
Adda Kalemi (11 vite më parë)
Mosha e pershtatshme per syneti
Komente (1)
Eni Haxhiu (11 vite më parë)
Bruhi i kerthizes
Komente (2)
Arta 123 (11 vite më parë)
Reuma apo arthritis te vajza 3 vjecare?
Komente (1)
T L (11 vite më parë)
Synetia
Komente (1)
Albulena Koshtova (11 vite më parë)

/komuniteti