Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/pyet-pediatrin

Ushqimi, pesha dhe gjatesia
Komente (1)
Adela (14 vite më parë)
Zorret e foshnjes
Komente (2)
Ermira (14 vite më parë)
Lindja e parakohshme
Komente (1)
Ermira (14 vite më parë)
Qumeshti shtese
Komente (1)
Leona (14 vite më parë)
Cuclla mashtuese
Komente (1)
Teuta (14 vite më parë)
Sjellja jo e mire e femiut tim
Komente (1)
Blerta (14 vite më parë)
Kur te filloj ti mesoj femijes tim higjenen vetiake?
Komente (1)
Juliana (14 vite më parë)
Pse i mbushet syri me skluba?
Komente (1)
Njomza (14 vite më parë)
Pse djali im nuk i mban kembet drejt?
Komente (3)
Ardita (14 vite më parë)
Zvarritja
Komente (1)
Ermira (14 vite më parë)
Floket
Komente (1)
Ermira (14 vite më parë)
Kapslleku tek femijet e moshes 2 vjec
Komente (9)
Rovena (14 vite më parë)
Faktoret qe ndikojne ne uljen e oreksit te femijet
Komente (1)
Bora (14 vite më parë)

/komuniteti